لزوم آموزش پرنده نگري در مدارس

به گزارش ميراث آريا (chtn)، سيد رضا موسوي در اين جشنواره گفت: امروزه به دليل شرايط زندگي ماشيني مردم توجه کمتري به طبيعت گردي دارند و نمي دانند که چگونه مي‌ توان با حضور در طبيعت استرس‌هاي ناشي از زندگي ماشيني را کاهش داد.

وي تصريح کرد: برخورداري ايران از ظرفيت‌هاي طبيعي بسيار و برنامه‌ريزي مسئولان مي‌تواند در چگونگي استفاده مفيد مردم از طبيعت تأثيرگذار باشد.

موسوي بيان داشت:‌ شکل گردشگري در ايران گردشگري فرهنگي است و در اين راستا داشتن يک برند گردشگري فرهنگي در دنيا براي ما بسيار مفيد است.

معاون گردشگري اضافه کرد: وجود تالاب‌هاي بسيار مهم در برخي استان‌هاي کشور زمينه مهاجرت گونه‌هاي متنوع پرندگان را فراهم آورده است و اين بهترين فرصت براي توسعه پرنده‌نگري به عنوان يکي از مهمترين شاخه‌هاي طبيعت‌گردي کشور است.

موسوي تصريح کرد: چنانچه بتوانيم زمينه توسعه پرنده‌نگري را در کشور فراهم آوريم با توجه به اينکه اين شاخه از طبيعت‌گردي طرفداران بسياري در دنيا دارد مي‌توانيم زمينه ورود پرنده‌نگران را از سراسر دنيا به ايران فراهم آوريم.

وي خاطر نشان کرد:‌ يکي از برنامه‌هاي معاونت گردشگري در سال جاري معرفي ظرفيت‌هاي طبيعت‌گردي و پرنده‌نگري ايران در نمايشگاه‌هاي طبيعت‌گردي خارج از کشور است؛ اين کار علاوه بر معرفي ظرفيت‌هاي طبيعت‌گردي ايران به ويژه در حوزه پرنده‌نگري براي کشور نيز درآمد زايي به دنبال خواهد داشت./115

انتهای پیام/

کد خبر 1389021831